Hamburgers met champignonroomsaus
Aan de slag
Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de hamburgers in de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 8 minuten. Neem de hamburgers uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie.
Schep de uien, de paprika en de champignons in de pan en roerbak 5 minuten. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Breng pittig op smaak met zout en peper. Verdeel de hamburgers over 4 borden. Schep de champignonsaus erover. Serveer met de aardappelen en de sperziebonen.
Hamburgers met champignonroomsaus
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de hamburgers in de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 8 minuten. Neem de hamburgers uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie.
Schep de uien, de paprika en de champignons in de pan en roerbak 5 minuten. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Breng pittig op smaak met zout en peper. Verdeel de hamburgers over 4 borden. Schep de champignonsaus erover. Serveer met de aardappelen en de sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappels
1 schaal hamburgers
2 eetlepels boter
500 g sperziebonen
2 uien
1 rode paprika
1 bakje kastanjechampignons
100 ml kookroom
Dit heb je nodig
aluminiumfolie