Hamburgers met salsa
Aan de slag
Verhit 4 el olie in een pan met antiaanbaklaag, bak de aardappel en ui met de deksel op de pan in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de sla in reepjes, bewaar 4 blaadjes voor de garnering. Meng in een kom de augurk met de tomaat, breng op smaak met zout en peper. Steek de barbecue aan. Bestrijk de hamburgers met de rest van de olie. Gril ze in 6 min. aan weerszijden bruin en gaar. Leg op elk bord een hamburger op een slablad, schep de aardappel en de tomaat-augurkensalsa ernaast. Serveer met de salade. Lekker met ketchup.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Hamburgers met salsa
hoofdgerecht
null personen
614 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 4 el olie in een pan met antiaanbaklaag, bak de aardappel en ui met de deksel op de pan in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de sla in reepjes, bewaar 4 blaadjes voor de garnering. Meng in een kom de augurk met de tomaat, breng op smaak met zout en peper. Steek de barbecue aan. Bestrijk de hamburgers met de rest van de olie. Gril ze in 6 min. aan weerszijden bruin en gaar. Leg op elk bord een hamburger op een slablad, schep de aardappel en de tomaat-augurkensalsa ernaast. Serveer met de salade. Lekker met ketchup.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el olie
600 g aardappelen
4 uien
½ krop sla
½ potje augurken
2 tomaten
4 hamburgers
Dit heb je nodig
barbecue