Wrap met makreel, tomaat en rucola
bewaar
bewaar

Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

10 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.

Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.

algemeenLekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.
algemeenJe kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Wrap met makreel, tomaat en rucola

Instructievideo - 01:32 min.

Gerookte makreel schoonmaken

Instructievideo - 00:59 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig