Lauwwarme veldsalade met makreel
bewaar
bewaar

Lauwwarme veldsalade met makreel

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelschijfjes in weinig water met wat zout gaar in ca. 15 min. Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Haal het makreelvlees los en verdeel het in mooie stukjes. Klop een dressing van de mayonaise, mosterd en zoveel water dat een mooie dikte ontstaat. Giet de dressing in een afsluitbaar bakje. Meng de aardappelschijfjes, bosui en makreel en schep vlak voor serveren de dressing, bietjes en veldsla erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lauwwarme veldsalade met makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig