Lauwwarme veldsalade met makreel
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes in weinig water met wat zout gaar in ca. 15 min. Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Haal het makreelvlees los en verdeel het in mooie stukjes. Klop een dressing van de mayonaise, mosterd en zoveel water dat een mooie dikte ontstaat. Giet de dressing in een afsluitbaar bakje. Meng de aardappelschijfjes, bosui en makreel en schep vlak voor serveren de dressing, bietjes en veldsla erdoor.
Lauwwarme veldsalade met makreel
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes in weinig water met wat zout gaar in ca. 15 min. Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Haal het makreelvlees los en verdeel het in mooie stukjes. Klop een dressing van de mayonaise, mosterd en zoveel water dat een mooie dikte ontstaat. Giet de dressing in een afsluitbaar bakje. Meng de aardappelschijfjes, bosui en makreel en schep vlak voor serveren de dressing, bietjes en veldsla erdoor.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak aardappelschijfjes
1 pak gerookte makreel
3 el mayonaise
1 el mosterd
1 zakje bosuitjes
1 schaal gekookte bieten
1 zakje veldsla