Lauwwarme salade met makreel
bewaar
bewaar

Lauwwarme salade met makreel

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Venkel schoonmaken en ca. 12 min. in gezouten water beetgaar koken. Koud afspoelen en in dunne schijven snijden. Bietjes pellen en in schijven van dezelfde dikte snijden. Puree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en over 4 borden verdelen. Van waterkers harde stelen verwijderen en op puree leggen. Venkel en bietjes eromheen schikken. Makreel uit elkaar plukken, in 4 porties verdelen en vis door waterkers heen leggen. Dressing erover druppelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lauwwarme salade met makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig