Gevulde courgette met makreel
bewaar
bewaar

Gevulde courgette met makreel

20 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vel van makreel verwijderen en vis in stukjes verdelen. Courgettes schoonmaken, doormidden snijden en in lengte uithollen. Vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui, courgette en sambal ca. 3 minuten fruiten. Makreel en gewelde couscous toevoegen. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper. Courgettes vullen met mengsel en bestrooien met seroendeng. Courgettes in ovenschaal leggen en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde courgette met makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig