Romige penne met gerookte makreel en broccoli
Pittige rucola, zilte makreel en romige crème fraîche. En ook nog eens hartstikke voordelig!
Aan de slag
Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Was ondertussen de broccoli en snijd in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes. Voeg als het water kookt de penne toe en kook in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe.
Doe ondertussen het ei, de crème fraîche, kaas en peper in een kom. Maak de knoflook schoon en pers de knoflook erboven. Klop los met een vork.
Giet de pasta en de broccoli af en doe terug in de pan. Meng de roomsaus erdoor en verdeel over diepe borden. Verdeel de rucola erover en breek de makreel er in stukken boven.
Romige penne met gerookte makreel en broccoli
Pittige rucola, zilte makreel en romige crème fraîche. En ook nog eens hartstikke voordelig!
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Was ondertussen de broccoli en snijd in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes. Voeg als het water kookt de penne toe en kook in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe.
Doe ondertussen het ei, de crème fraîche, kaas en peper in een kom. Maak de knoflook schoon en pers de knoflook erboven. Klop los met een vork.
Giet de pasta en de broccoli af en doe terug in de pan. Meng de roomsaus erdoor en verdeel over diepe borden. Verdeel de rucola erover en breek de makreel er in stukken boven.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g broccoli
150 g penne
1 middelgroot scharrelei
60 g crème fraîche
45 g Parmigiano Reggiano-poeder
1 teen knoflook
40 g rucola
120 g gerookte makreel