Farfalle met gerookte-zalmsaus en broccoli
bewaar
bewaar

Farfalle met gerookte-zalmsaus en broccoli

Zalmliefhebbers opgelet: dit is weer zo'n toppertje.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een pastaan ruim water met zout aan de kook. Kook de broccoli 2 min. in het water. Schep met een schuimspaan in het vergiet en spoel af onder koud water om het garingsproces te stoppen. Kook pasta in dezelfde pan 10-12 min. beetgaar.

Snipper de ui. Bak zachtjes in een hapjespan de ui in de olie voor 2 min. Roer de crème fraîche en het water erdoor. Voeg de zalmsnippers en broccoliroosjes toe en verwarm nog 5 min. zachtjes. Breng top smaak met peper en eventueel zout.

Schep in een schaal de rucola, olie, citroensap en een mespunt zout om. Giet de pasta af. Roer de rest van de olie, zout en peper erdoor. Verdeel de pasta over de warme borden, schep de saus erop en serveer met rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Farfalle met gerookte-zalmsaus en broccoli

Zalmliefhebbers opgelet: dit is weer zo'n toppertje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig