Snijbonen met peterselieboter
Aan de slag
Meng de peterselie met de boter. Voeg het zout toe. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en maak er een rolletje van. Draai de uiteinden tot een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast. Kook de snijbonen in 6 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verwijder het folie van de boter, snijd in plakjes en serveer bij de snijbonen.
Snijbonen met peterselieboter
bijgerecht
null personen
110 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de peterselie met de boter. Voeg het zout toe. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en maak er een rolletje van. Draai de uiteinden tot een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast. Kook de snijbonen in 6 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verwijder het folie van de boter, snijd in plakjes en serveer bij de snijbonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje platte peterselie
50 g boter
1 tl zout
600 g snijbonen
Dit heb je nodig
vershoudfolie