Opperdoezers met peterselieboter
bewaar
bewaar

Opperdoezers met peterselieboter

Omdat Opperdoezers van zichzelf al vol en romig smaken, heb je niet veel meer nodig dan een eenvoudige peterselieboter.

30 min. bereiden / 5 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon onder de kraan.Halveer ze en kook ze in water met zout in 20-25 min. gaar Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de boter met het zeezout en de peterselie. Houd wat peterselie achter om te garneren.

Giet de aardappelen af. Meng de peterselieboter door de aardappelen en laat met de deksel op de pan nog 5 min. staan. Schep de aardappelen op een schaal, bestrooi met de rest van de peterselie en serveer direct.

variatietipVervang de peterselie door fijngesneden dille.
combinatietipLekker bij gebakken vis

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdoezers met peterselieboter

Omdat Opperdoezers van zichzelf al vol en romig smaken, heb je niet veel meer nodig dan een eenvoudige peterselieboter.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig