Bietentzatziki
bewaar
bewaar

Bietentzatziki

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de bietjes. Snijd ze in dunne plakken en de plakken in dunne reepjes (julienne). Laat uitlekken in een vergiet. Snipper de ui zo fijn mogelijk. Meng de bietjes met de ui, knoflook, yoghurt en olie tot tzatziki. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de peterselie fijn en schep 3/4 door de tzatziki. Bestrooi de tzatziki met de rest van de peterselie. Lekker met een broodje shoarma.

algemeenU kunt de tzatziki een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat een halfuur voor serveren op kamertemperatuur komen.

Julienne snijden

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietentzatziki

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig