Stamppot met bladgroente
bewaar
bewaar

Stamppot met bladgroente

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

Verhit ondertussen 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de knoflook 1 min. Voeg een hand spinazie toe, roerbak tot deze is geslonken en voeg dan een volgende hand toe. Ga door tot alle spinazie geslonken is.

Giet de aardappelen af. Voeg de rest van de olie toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Voeg de spinazie met vocht toe, samen met de ui, andijvie, rucola en kaas. Meng alle ingrediënten door elkaar. Lekker met runderchipolata's (worstjes).

algemeenMet de rest van de andijvie kunt u een broodschotel andijvie-ham-kaas maken. Kijk voor het recept op ah.nl/recepten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stamppot met bladgroente

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig