Lamsbiefstuk met kruidensaus
Aan de slag
Schenk de olijfolie extra vierge in de keukenmachine en voeg de peterselie, munt en knoflook toe. Pureer in ca. 20 sec. tot een gladde, groene saus. Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk het vlees met de olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit een koekenpan en bak het vlees in ca. 9 min. gaar. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten op een bord onder een deksel of aluminiumfolie. Snijd de biefstuk in plakken en serveer met de kruidensaus.
Vis en vlees bakken
Instructievideo - 00:58 min.
Lamsbiefstuk met kruidensaus
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schenk de olijfolie extra vierge in de keukenmachine en voeg de peterselie, munt en knoflook toe. Pureer in ca. 20 sec. tot een gladde, groene saus. Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk het vlees met de olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit een koekenpan en bak het vlees in ca. 9 min. gaar. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten op een bord onder een deksel of aluminiumfolie. Snijd de biefstuk in plakken en serveer met de kruidensaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie extra vierge
1 bakje platte peterselie
1 bakje munt
1 teentje knoflook
2 el kappertjes
2 schaaltjes lamsbiefstuk
1 el olijfolie
Dit heb je nodig
keukenmachine