Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper
bewaar
bewaar

Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Roer 1 el vocht uit het peperpotje door de fijngehakte jalapenopepers en tomatentapenade.

Knip de pantsers van de garnalen in, snij ze iets in en vul met wat van het tomatenmengsel. Druk ze weer iets dicht.

Kook de spaghetti beetgaar.

Bak de garnalen goudbruin in de olie. Voeg de tomaatblokjes en de bosui toe. Bak enkele minuten mee. Voeg wat kookvocht van de pasta toe.

Giet de pasta af en schep de saus door de pasta. Bestrooi met basilicumblaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig