Spaghetti met tomaat-basilicumsaus
bewaar
bewaar

Spaghetti met tomaat-basilicumsaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan ui en knoflook in 2 eetlepels olie zachtjes verhitten. Tomaten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Azijn toevoegen en onafgedekt ca. 15 minuten sudderen. Kaasblokjes laten uitlekken. Op laatste moment basilicum toevoegen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en besprenkelen met rest van olie. Spaghettischotel bestrooien met kaasblokjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met tomaat-basilicumsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig