Rösti met romige varkensreepjes
bewaar
bewaar

Rösti met romige varkensreepjes

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.

Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.

Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rösti met romige varkensreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig