Hollandse maaltijdsalade
Warme champignons, knapperige sla: passen perfect bij elkaar.
Aan de slag
Snijd de uien in ringen. Maar de champignons schoon en snijd in kwarten. Snijd de tomaten in parten. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar.
Voeg de uienringen en champignons toe en roerbak nog 4 min. Roer de tijm en de mosterd erdoor. Neem de wok van het vuur en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de sla en de tomaat op een schaal. Schep het vlees met de groenten erop. Serveer met het brood.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Hollandse maaltijdsalade
Warme champignons, knapperige sla: passen perfect bij elkaar.
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in ringen. Maar de champignons schoon en snijd in kwarten. Snijd de tomaten in parten. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar.
Voeg de uienringen en champignons toe en roerbak nog 4 min. Roer de tijm en de mosterd erdoor. Neem de wok van het vuur en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de sla en de tomaat op een schaal. Schep het vlees met de groenten erop. Serveer met het brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
250 g champignons
2 trostomaten
2 el traditionele olijfolie
400 g magere varkensreepjes
1 tl gedroogde tijm
2 el Franse mosterd
100 g eikenbladslamelange
1 brood