Rösti met romige varkensreepjes
Aan de slag
Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.
Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.
Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.
Rösti met romige varkensreepjes
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.
Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.
Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak rösties
1 komkommer
4 el olijfolie
1 bakje platte peterselie
1 schaal magere varkensreepjes naturel
1 bak champignons
1 beker slagroom
1 el bloem