Gehaktballetjes met chimichurri
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes met chimichurri

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe voor de chimichurri 6 el olie, de azijn, knoflook, tijm, rozemarijn, oregano en chilipeper in een kom en pureer met de staafmixer kort tot een grove saus. Breng op smaak met peper en zout. Maak het gehakt los met een vork en voeg 3 el van de chimichurri toe. Verhit 1 el olie in een koekenpan en fruit de sjalotten 2 min. Laat wat afkoelen en voeg toe aan het gehaktmengsel. Draai er met vochtige handen balletjes van ca. 2 cm doorsnede van.

Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 6-9 min. rondom bruin en gaar. Serveer met de rest van de chimichurri. Lekker met ovenfrites en een salade van mais, komkommer en paprika.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes met chimichurri

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig