Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes
bewaar
bewaar

Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes

Met een lekker kaaskorstje komt deze schotel uit de oven. Eet ‘m met sugarsnaps en knoflookboter.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de bosui in ringetjes. Meng in een kom de zalmblokjes met de room en bosui. Schenk dit in de ovenschaal. Bestrooi de pangasiusfilets met peper en zout en leg ze in de room.

Hak de peterselie fijn. Verdeel de krieltjes over de vis en strooi eerst de peterselie en vervolgens de kaas erover. Breng op smaak met peper. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 20 min. gaar en lichtbruin worden.

combinatietipLekker met peultjes en sugarsnaps met kruidenboter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes

Met een lekker kaaskorstje komt deze schotel uit de oven. Eet ‘m met sugarsnaps en knoflookboter.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig