Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes
Met een lekker kaaskorstje komt deze schotel uit de oven. Eet ‘m met sugarsnaps en knoflookboter.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de bosui in ringetjes. Meng in een kom de zalmblokjes met de room en bosui. Schenk dit in de ovenschaal. Bestrooi de pangasiusfilets met peper en zout en leg ze in de room.
Hak de peterselie fijn. Verdeel de krieltjes over de vis en strooi eerst de peterselie en vervolgens de kaas erover. Breng op smaak met peper. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 20 min. gaar en lichtbruin worden.
Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes
Met een lekker kaaskorstje komt deze schotel uit de oven. Eet ‘m met sugarsnaps en knoflookboter.
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de bosui in ringetjes. Meng in een kom de zalmblokjes met de room en bosui. Schenk dit in de ovenschaal. Bestrooi de pangasiusfilets met peper en zout en leg ze in de room.
Hak de peterselie fijn. Verdeel de krieltjes over de vis en strooi eerst de peterselie en vervolgens de kaas erover. Breng op smaak met peper. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 20 min. gaar en lichtbruin worden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bosuien
100 g gerookte zalmblokjes
200 ml houdbare slagroom 23% vet
500 g verse pangasiusfilets
2 el verse peterselie
450 g minikrieltjes
50 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
lage ovenschaal