Gegratineerde pastaschotel
Onder het laagje kaas schuilen bosuitjes, basilicum en tomaatjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook ondertussen pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de cherrytomaten in kwarten, bosui in ringetjes en het basilicum grof.
Schep de gekookte pasta om met de cherrytomaten, bosuitjes en het basilicum. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de pasta in een ovenschaal, strooi er de kaas over. Gratineer de pastaschotel 15 min. in de oven.
Gegratineerde pastaschotel
Onder het laagje kaas schuilen bosuitjes, basilicum en tomaatjes.
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
20 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook ondertussen pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de cherrytomaten in kwarten, bosui in ringetjes en het basilicum grof.
Schep de gekookte pasta om met de cherrytomaten, bosuitjes en het basilicum. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de pasta in een ovenschaal, strooi er de kaas over. Gratineer de pastaschotel 15 min. in de oven.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pipe rigate
250 g cherrytomaten
3 bosuien
15 g verse basilicum
150 g geraspte kaas 20+