Hartige bananentaartjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de plakjes deeg elk in vieren. en bekleed elk holletje van de muffinplaat met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand.
Pel de bananen, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met het limoensap.
Roer in een kom de currypasta los met crème fraîche en klop de eieren en kaas erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep de stukjes banaan en de bosui erdoor.
Schep het mengsel in de taartjes. Zet de muffinvorm op het rooster in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Serveer ze lauwwarm.
Hartige bananentaartjes
hoofdgerecht
null porties
65 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de plakjes deeg elk in vieren. en bekleed elk holletje van de muffinplaat met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand.
Pel de bananen, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met het limoensap.
Roer in een kom de currypasta los met crème fraîche en klop de eieren en kaas erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep de stukjes banaan en de bosui erdoor.
Schep het mengsel in de taartjes. Zet de muffinvorm op het rooster in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Serveer ze lauwwarm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes deeg voor hartige taart
2 stevige bananen
½ el limoensap
100 ml crème fraîche
1 el Indiase currypasta
3 eieren
2 bosuitjes
50 g geraspte Grana Padano
Dit heb je nodig
minimuffinvorm (24 holletjes), ingevet