Miniquiches met postelein en surimi
bewaar
bewaar

Miniquiches met postelein en surimi

40 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg ontdooien. In pan olie verhitten en knoflook en peper 1 min. zachtjes bakken. Postelein toevoegen en 5 min. zachtjes smoren. Postelein in zeef laten uitlekken en afkoelen. Taartvormpjes (ingevet) met deeg bekleden en overtollige deeg wegsnijden. Postelein en surimi erover verdelen. In kom eieren met crème fraîche, zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren en eimengsel in taartvormpjes schenken. Miniquiches in midden van oven in ca. 20 min. gaar bakken. Warm of op kamertemperatuur serveren.

algemeenVervang de postelein door spinazie of rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miniquiches met postelein en surimi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig