Garnalenquiche
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Garnalenquiche
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
1 zakje rode pepers
2 tenen knoflook
1 el olijfolie
2 bakjes jumbogarnalen
4 eieren
1 beker slagroom
Dit heb je nodig
staafmixer, quichevorm (doorsnede 24 cm of 20 x 25 cm), ingevet