Kabeljauwquiche
bewaar
bewaar

Kabeljauwquiche

15 min. bereiden / 45 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de vorm. Snijd de chorizo in blokjes en verdeel over de vis.

Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk in de vorm en strooi de olijven erover. Bak 45 min. Met 600 g in olijfolie geroerbakte spinazie met knoflook een volwaardige maaltijd.

algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwquiche

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig