Tuinerwtencouscous
Aan de slag
Doe de couscous in een schaal met de komijn, het paprikapoeder, de bevroren tuinerwten en 3 tl zout. Schenk het kokende water erbij. Roer door en laat 10 min. wellen.
Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de saucijzen in 15 min. gaar en bruin.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, het sap en de rest van de olie toe aan de couscous. Meng de paprika erdoor en verdeel de couscous over de borden. Serveer met de saucijzen.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Tuinerwtencouscous
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een schaal met de komijn, het paprikapoeder, de bevroren tuinerwten en 3 tl zout. Schenk het kokende water erbij. Roer door en laat 10 min. wellen.
Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de saucijzen in 15 min. gaar en bruin.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, het sap en de rest van de olie toe aan de couscous. Meng de paprika erdoor en verdeel de couscous over de borden. Serveer met de saucijzen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
2 tl gemalen komijn
3 tl paprikapoeder
450 g diepvries tuinerwten
500 ml kokend water
6 el traditionele olijfolie
4 kipbraadworsten
1 citroen
2 rode paprika's