Grove sandwich met zalm en waterkers
Aan de slag
Van zalmsteaks vel verwijderen en zalm in grove stukken verdelen. Waterkersblaadjes van takjes plukken. In kommetje boter, mosterd en citroenschil door elkaar roeren. Brood in 8 dikke plakken snijden. Boterhammen royaal besmeren met mosterdboter. Waterkers over 4 boterhammen verdelen. Hierop stukken zalm leggen en bestrooien met peper.
Grove sandwich met zalm en waterkers
null personen
359 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Van zalmsteaks vel verwijderen en zalm in grove stukken verdelen. Waterkersblaadjes van takjes plukken. In kommetje boter, mosterd en citroenschil door elkaar roeren. Brood in 8 dikke plakken snijden. Boterhammen royaal besmeren met mosterdboter. Waterkers over 4 boterhammen verdelen. Hierop stukken zalm leggen en bestrooien met peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 warmgerookte zalmsteaks
75 g waterkers
75 g zachte boter
2 el grove mosterd
2 tl citroenschil
¼ ongesneden donker vloervolkoren
0 (versgemalen) vierseizoenenpeper