Sandwich met groene aspergetips en mosterdcrème
Aan de slag
Onderste puntjes van aspergetips snijden (worden niet gebruikt). In pan met ruim kokend water en zout aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en laten uitlekken.In kommetje verse roomkaas, melk en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Brood dun besmeren met mosterdcrème en beleggen met sla. Plakjes ham losjes dubbelvouwen en erop leggen. Rest van mosterdcrème op ham scheppen. Aspergetips erop leggen.
Sandwich met groene aspergetips en mosterdcrème
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Onderste puntjes van aspergetips snijden (worden niet gebruikt). In pan met ruim kokend water en zout aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en laten uitlekken.In kommetje verse roomkaas, melk en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Brood dun besmeren met mosterdcrème en beleggen met sla. Plakjes ham losjes dubbelvouwen en erop leggen. Rest van mosterdcrème op ham scheppen. Aspergetips erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje groene aspergetips
0 zout
1 pakje verse roomkaas (op kamertemperatuur)
1 eetlepel melk
1 theelepel Zaanse mosterd
0 (versgemalen) witte peper
4 dikke plakken Twents donker volkorenbrood
1 zakje gemengde eikenbladsla
200 g Yorkham