Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
Aan de slag
Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken.
Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door bonensalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengrill shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
null personen
240 kcal
35 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken.
Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door bonensalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengrill shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 maal 150 g haricots verts
1 theelepel scherpe mosterd
2 eetlepels ciderazijn
5 eetlepels olijfolie
½ theelepel gedroogde dragon
2 sjalotten
1 bakje warmgerookte zalmsteaks
8 shoarmabroodjes
1 zak waterkers