Salade van haricots verts
bewaar
bewaar

Salade van haricots verts

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

In kom sjalot 5 min. in azijn marineren. Peterselie, bieslook en dragon door sjalot scheppen. Olie druppelsgewijs, al kloppend, toevoegen, tot smeuïge dressing ontstaat. Op smaak brengen met zout, peper en mespunt suiker. Kastanjechampignons schoonvegen, onderkant eraf snijden. Champignons in flinterdunne plakjes snijden of schaven. Plakjes met citroensap besprenkelen. Topjes van haricots verts snijden, maar puntje onderaan laten zitten. Haricots verts in ruim kokend water met zout beetgaar koken. In zeef met koud water afspoelen en laten uitlekken. In kom botersla met kwart van dressing omscheppen. Sla en champignons over vier wijnglazen of coupes verdelen. Haricots verts met rest van dressing omscheppen en kwart ervan in elk glas scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade van haricots verts

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig