Koude komkommersoep met blauwaderkaas
Aan de slag
Komkommer in stukken snijden. Van waterkers 4 mooie takjes apart leggen voor garnering. In keukenmachine komkommer, bosui en rest van waterkers pureren. Bouillon erdoor mengen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Soep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Komkommersoep in borden scheppen. In midden bergje van kaas maken en garneren met takje waterkers. Serveren met crostini.
Koude komkommersoep met blauwaderkaas
voorgerecht
null personen
120 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Komkommer in stukken snijden. Van waterkers 4 mooie takjes apart leggen voor garnering. In keukenmachine komkommer, bosui en rest van waterkers pureren. Bouillon erdoor mengen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Soep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Komkommersoep in borden scheppen. In midden bergje van kaas maken en garneren met takje waterkers. Serveren met crostini.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 komkommers
75 g waterkers
1 bosui
500 ml koude kippenbouillon
100 g blauwaderkaas
Dit heb je nodig
keukenmachine