Koude komkommersoep met blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Koude komkommersoep met blauwaderkaas

10 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Komkommer in stukken snijden. Van waterkers 4 mooie takjes apart leggen voor garnering. In keukenmachine komkommer, bosui en rest van waterkers pureren. Bouillon erdoor mengen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Soep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Komkommersoep in borden scheppen. In midden bergje van kaas maken en garneren met takje waterkers. Serveren met crostini.

algemeenVervang de waterkers eens door rucola en maak in het midden een bergje van verkruimelde kaas en reepjes witlof.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koude komkommersoep met blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig