Franse visschotel uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de kruidenboter uit het pak roerbakmix en schep de mix in de ovenschaal zodat deze al wat kan ontdooien. Dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de pangasiusfilet op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover. Zet de ovenschaal 35 min. in het midden van de oven.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin in 12 min. Serveer bij de visschotel.
Franse visschotel uit de oven
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
20 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de kruidenboter uit het pak roerbakmix en schep de mix in de ovenschaal zodat deze al wat kan ontdooien. Dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de pangasiusfilet op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover. Zet de ovenschaal 35 min. in het midden van de oven.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin in 12 min. Serveer bij de visschotel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Franse groente roerbakmix
600 g pangasiusfilet
1 ui
2 blikken tomatenblokjes
2 laurierblaadjes
1 el olijfolie
1 voordeelzak Toscaanse aardappelpartjes
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet