Italiaanse rodekool met runderbraadworst
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 20 min. bruin en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar, schep regelmatig om.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de rodekool toe en bak in 5-6 min. knapperig gaar. Schep de balsamicoazijn, de olijven en de Italiaanse kruiden erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rodekool en de braadworst over 4 borden en serveer met de aardappelpartjes.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Italiaanse rodekool met runderbraadworst
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 20 min. bruin en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar, schep regelmatig om.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de rodekool toe en bak in 5-6 min. knapperig gaar. Schep de balsamicoazijn, de olijven en de Italiaanse kruiden erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rodekool en de braadworst over 4 borden en serveer met de aardappelpartjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el olijfolie
1 schaal runderbraadworst
1 voordeelzak Toscaanse aardappelpartjes
1 ui
1 zak rodekool
3 el balsamicoazijn
3 el zwarte olijven
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden