Schnitzelrolletje met salade van haricots verts
bewaar
bewaar

Schnitzelrolletje met salade van haricots verts

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tomaten uitlekken op keukenpapier. Bak de frites in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elke varkensschnitzel een zongedroogde tomaat, rol de schnitzel op en zet vast met een cocktailprikker. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de schnitzelrolletjes in 3-4 min. bruin. Voeg een scheutje water toe en smoor de rolletjes met de deksel schuin op de pan in nog ca. 6-8 min. gaar.

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots verts. Kook de haricots verts in weinig water met zout in 3-5 min. beetgaar. Giet af en spoel onder stromend water koud. Meng de haricots verts, de ui en de tomatenblokjes in een schaal. Voeg de kropsla, de rest van de olie en peper en zout naar smaak toe.

Serveer de schnitzelrolletjes en de salade met de frites.

algemeen* De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kun je de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzelrolletje met salade van haricots verts

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig