Schnitzelrolletje met salade van haricots verts
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tomaten uitlekken op keukenpapier. Bak de frites in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elke varkensschnitzel een zongedroogde tomaat, rol de schnitzel op en zet vast met een cocktailprikker. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de schnitzelrolletjes in 3-4 min. bruin. Voeg een scheutje water toe en smoor de rolletjes met de deksel schuin op de pan in nog ca. 6-8 min. gaar.
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots verts. Kook de haricots verts in weinig water met zout in 3-5 min. beetgaar. Giet af en spoel onder stromend water koud. Meng de haricots verts, de ui en de tomatenblokjes in een schaal. Voeg de kropsla, de rest van de olie en peper en zout naar smaak toe.
Serveer de schnitzelrolletjes en de salade met de frites.
Schnitzelrolletje met salade van haricots verts
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tomaten uitlekken op keukenpapier. Bak de frites in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elke varkensschnitzel een zongedroogde tomaat, rol de schnitzel op en zet vast met een cocktailprikker. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de schnitzelrolletjes in 3-4 min. bruin. Voeg een scheutje water toe en smoor de rolletjes met de deksel schuin op de pan in nog ca. 6-8 min. gaar.
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots verts. Kook de haricots verts in weinig water met zout in 3-5 min. beetgaar. Giet af en spoel onder stromend water koud. Meng de haricots verts, de ui en de tomatenblokjes in een schaal. Voeg de kropsla, de rest van de olie en peper en zout naar smaak toe.
Serveer de schnitzelrolletjes en de salade met de frites.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 zongedroogde tomaten
1 zak ovenfrites
1 schaal varkensschnitzel
5 el olijfolie
1 schaal haricots verts
1 ui
3 tomaten
1 kropsla
Dit heb je nodig
4 cocktailprikkers