Beurre blanc
Aan de slag
Verhit de sjalot met de wijn in een steelpan en kook tot de helft in.
Giet de saus door de bolzeef, schenk het vocht terug in de pan en zet het vuur laag.
Klop de blokjes boter er stuk voor stuk door met een garde. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vlak voor het serveren het citroensap toe.
Saus monteren
Instructievideo - 00:35 min.
Beurre blanc
bijgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de sjalot met de wijn in een steelpan en kook tot de helft in.
Giet de saus door de bolzeef, schenk het vocht terug in de pan en zet het vuur laag.
Klop de blokjes boter er stuk voor stuk door met een garde. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vlak voor het serveren het citroensap toe.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sjalotten
100 ml droge witte wijn
250 g ijskoude boter
2 el citroensap
Dit heb je nodig
bolzeef