Portobello-champignon gevuld met geitenkaas
Dit fijne grillgerecht is vegetarisch, supersnel klaar én ziet er prachtig uit op tafel: een win-win-win!
Aan de slag
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Maak de portobello's schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg. Leg de portobello's met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk met de helft van de olie. Gril de portobello's ca. 6 min. onder de ovengrill.
Keer de portobello's. Leg op elke portobello een plak geitenkaas en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de portobello's ca. 10 cm onder de hete grill en gril ze in ca. 5 min. goudbruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Verdeel de veldsla over de borden en leg de gevulde portobello's er voorzichtig op. Verdeel de dressing over de borden en strooi de pijnboompitten erover. Serveer de broodjes er apart bij.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Portobello-champignon gevuld met geitenkaas
Dit fijne grillgerecht is vegetarisch, supersnel klaar én ziet er prachtig uit op tafel: een win-win-win!
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Maak de portobello's schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg. Leg de portobello's met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk met de helft van de olie. Gril de portobello's ca. 6 min. onder de ovengrill.
Keer de portobello's. Leg op elke portobello een plak geitenkaas en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de portobello's ca. 10 cm onder de hete grill en gril ze in ca. 5 min. goudbruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Verdeel de veldsla over de borden en leg de gevulde portobello's er voorzichtig op. Verdeel de dressing over de borden en strooi de pijnboompitten erover. Serveer de broodjes er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 portobello champignons
2 el traditionele olijfolie
150 g zachte geitenkaas
2 el pijnboompitten
75 g veldsla met bietjes
100 g dressing balsamico
2 panini's
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)