Portobello-champignon gevuld met geitenkaas
bewaar
bewaar

Portobello-champignon gevuld met geitenkaas

Dit fijne grillgerecht is vegetarisch, supersnel klaar én ziet er prachtig uit op tafel: een win-win-win!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Maak de portobello's schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg. Leg de portobello's met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk met de helft van de olie. Gril de portobello's ca. 6 min. onder de ovengrill.

Keer de portobello's. Leg op elke portobello een plak geitenkaas en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de portobello's ca. 10 cm onder de hete grill en gril ze in ca. 5 min. goudbruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Verdeel de veldsla over de borden en leg de gevulde portobello's er voorzichtig op. Verdeel de dressing over de borden en strooi de pijnboompitten erover. Serveer de broodjes er apart bij.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Portobello-champignon gevuld met geitenkaas

Dit fijne grillgerecht is vegetarisch, supersnel klaar én ziet er prachtig uit op tafel: een win-win-win!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig