Portobello gevuld met gorgonzola
bewaar
bewaar

Portobello gevuld met gorgonzola

Maak indruk op je gasten met deze ingepakte portobello's gevuld met gorgonzola, sjalot en tijm.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Bakplaat bekleden met bakpapier. Snijd de steeltjes uit de portobello's en bestrijk de paddestoelen rondom dun met basilicumolie. Leg de plakjes bladerdeeg op de bakplaat en leg op elk plakje deeg een portobello. Vouw het deeg rond de paddestoelen omhoog.

Snijd de gorgonzola in gelijke platte stukken (1 stuk per persoon) en leg deze in de holtes van de portobello's. Snijd de sjalotten in flinterdunne ringen en verdeel ze over de gorgonzola. Strooi de tijmblaadjes en peper erover en druppel er nog wat basilicumolie over. Bakplaat tot gebruik afgedekt in de koelkast bewaren.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de portobellotaartjes in 20-25 min. goudbruin en gaar. Verdeel de portobellotaartjes over de borden en leg er een handje rucola rondom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Portobello gevuld met gorgonzola

Maak indruk op je gasten met deze ingepakte portobello's gevuld met gorgonzola, sjalot en tijm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig