Gegrilde aardappels met taleggio
bewaar
bewaar

Gegrilde aardappels met taleggio

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Boen aardappels schoon en snijd elk in lengte in 4 plakken. Kook aardappelplakken in pan met weinig water aarappelplakken in ca. 5 minuten beetgaar en giet af. Knip rucola iets fijn. Snijd taleggio kaas in stukjes. Leg aardappelplakken op werkblad. Verdeel rucola en kaas over aardappelplakken. Meng azijn en olie in kopje en sprenkel over aardappels. Bestrooi met zout en peper. Leg aardappelplakjes in stapeltjes van 4 op elkaar in ovenschaal. Verwarm grill op hoogste stand voor. Schuif schaal ca. 10 cm onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten smelten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde aardappels met taleggio

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig