Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
Aan de slag
Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen. Serveren bij gebakken eendenborstfilet.
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
bijgerecht
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen. Serveren bij gebakken eendenborstfilet.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g aardappels (Vitelotte Noir)
0 zeezout
2 eetlepels hazelnoten
1 bosuitje
2 takjes selderij
1 eetlepel knoflookazijn
3 eetlepels olijfolie met truffelaroma
0 versgemalen zwarte peper