Gefrituurde tortelloni met salsa
Aan de slag
Tomaten inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaten in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Paprika's in kleine blokjes snijden. Bieslook fijn knippen en basilicum in dunne reepjes snijden. In kom tomaatblokjes, paprikablokjes, bieslook, basilicum, azijn en olijfolie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Minstens 1 uur laten staan.
In frituurpan olie verhitten tot ca. 180 ºC. Intussen rucola in grove stukken snijden en over vier bordjes verdelen. Tortelloni in 2 à 3 porties in olie in ca. 2 minuten goudbruin frituren. In vergiet met keukenpapier laten uitlekken. Tortelloni op rucola leggen en salsa in het midden scheppen.
Gefrituurde tortelloni met salsa
voorgerecht
null personen
330 kcal
30 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Tomaten inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaten in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Paprika's in kleine blokjes snijden. Bieslook fijn knippen en basilicum in dunne reepjes snijden. In kom tomaatblokjes, paprikablokjes, bieslook, basilicum, azijn en olijfolie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Minstens 1 uur laten staan.
In frituurpan olie verhitten tot ca. 180 ºC. Intussen rucola in grove stukken snijden en over vier bordjes verdelen. Tortelloni in 2 à 3 porties in olie in ca. 2 minuten goudbruin frituren. In vergiet met keukenpapier laten uitlekken. Tortelloni op rucola leggen en salsa in het midden scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 trostomaten
2 geroosterde paprika's
¼ takje knoflookbieslook
1 takje basilicum
½ el balsamicoazijn
2 el olijfolie
Dit heb je nodig
keukenpapier