Gefrituurde ravioli met tomatendip
Verrassend anders: ravioli die je frituurt. Een dip erbij van tomaten en kappertjes... Borreltijd!
Aan de slag
Halveer de trostomaten en rasp ze op een grove rasp. Je houdt dan alleen het vel over, dat wordt niet gebruikt. Snijd de zongedroogde tomaten en kappertjes fijn. Schep samen met 1 el kappertjesvocht door de geraspte tomaten. Breng op smaak met peper.
Verhit de arachideolie in een ruime pan of wok tot 180 °C. Je weet dat de olie heet genoeg is als een stukje brood dat je erin doet, meteen begint te bruisen. Frituur de ravioli in porties. Dan heeft de ravioli genoeg ruimte en daalt de temperatuur van de olie niet te veel. In ca. 3 min. is de pasta mooi goudbruin.
Laat de pasta uitlekken op keukenpapier. Serveer direct met de dip.
Gefrituurde ravioli met tomatendip
Verrassend anders: ravioli die je frituurt. Een dip erbij van tomaten en kappertjes... Borreltijd!
voorgerecht
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de trostomaten en rasp ze op een grove rasp. Je houdt dan alleen het vel over, dat wordt niet gebruikt. Snijd de zongedroogde tomaten en kappertjes fijn. Schep samen met 1 el kappertjesvocht door de geraspte tomaten. Breng op smaak met peper.
Verhit de arachideolie in een ruime pan of wok tot 180 °C. Je weet dat de olie heet genoeg is als een stukje brood dat je erin doet, meteen begint te bruisen. Frituur de ravioli in porties. Dan heeft de ravioli genoeg ruimte en daalt de temperatuur van de olie niet te veel. In ca. 3 min. is de pasta mooi goudbruin.
Laat de pasta uitlekken op keukenpapier. Serveer direct met de dip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 trostomaten
4 koelverse zongedroogde tomaten
2 el kappertjes
1 l arachideolie
250 g verse ravioli 5 formaggio