Ravioli met broccoli en tonijn
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan met kokend water in 4 min. beetgaar. Giet af. Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet ondertussen de tonijn af. Verdeel de tonijn met een vork in kleine stukjes. Meng de tonijn en de tuna with a twist en breng op smaak met peper. Snijd de basilicum in reepjes. Meng in een pan de ravioli, broccoli en tomaatjes, verwarm goed door en schep op borden. Verdeel de tonijn erover en bestrooi met basilicum.
Ravioli met broccoli en tonijn
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan met kokend water in 4 min. beetgaar. Giet af. Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet ondertussen de tonijn af. Verdeel de tonijn met een vork in kleine stukjes. Meng de tonijn en de tuna with a twist en breng op smaak met peper. Snijd de basilicum in reepjes. Meng in een pan de ravioli, broccoli en tomaatjes, verwarm goed door en schep op borden. Verdeel de tonijn erover en bestrooi met basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g broccoli
250 g cherrytomaten
500 g verse ravioli 5 formaggio
185 g tonijnstukken in olie
85 g tuna with a twist
8 g verse basilicum