Spicy kippenpoten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie. Zet 15 min. in de oven.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit. Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee. Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is. Serveer met de rijst.
Spicy kippenpoten
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie. Zet 15 min. in de oven.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit. Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee. Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is. Serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kippenpoten
2 el sambal badjak
4 el ketjap manis
2 el zonnebloemolie
300 g pandanrijst
1 zak oosterse wokgroente
Dit heb je nodig
ovenschaal (40 x 40 cm) of braadslee