Pikante kipkarbonade
bewaar
bewaar

Pikante kipkarbonade

40 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Meng de gember, de knoflook en de sambal in een kommetje. Roer de ketjap, de honing en de olie erdoor en breng de marinade op smaak met peper. Smeer de kipkarbonades rondom goed in met de marinade en leg het vlees nog minimaal 30 minuten afgedekt terug in de koelkast.

Leg de kipkarbonades op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in ca. 30 minuten gaar; keer ze regelmatig.

Bestrooi de kipkarbonades na het roosteren met geroosterd sesamzaad, geraspte kokos of gehakte pinda's voor een extra oosters smaakje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pikante kipkarbonade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig