Visballetjes met paprika
Aan de slag
Snijd de vis en paprika in kleine stukjes. Schep de vis, paprika, knoflook, slagroom, peterselie en naar smaak zout en peper in de keukenmachine. Pureer de vis tot alles fijngemalen is.
Schep met een puntige grote lepel 12 kleine ovale balletjes van de vis op leg ze op een bord. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de visballetjes rondom bruin en op middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar.
Lekker met aardappelpuree en een salade van peenjulienne met (kant-en-klare) mosterd-honingdressing. Ook lekker met een verse tomatensaus.
Visballetjes met paprika
hoofdgerecht
null personen
180 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de vis en paprika in kleine stukjes. Schep de vis, paprika, knoflook, slagroom, peterselie en naar smaak zout en peper in de keukenmachine. Pureer de vis tot alles fijngemalen is.
Schep met een puntige grote lepel 12 kleine ovale balletjes van de vis op leg ze op een bord. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de visballetjes rondom bruin en op middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar.
Lekker met aardappelpuree en een salade van peenjulienne met (kant-en-klare) mosterd-honingdressing. Ook lekker met een verse tomatensaus.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g pangasiusfilet
1 rode paprika
2 tenen knoflook
4 el slagroom
4 el bladpeterselie
2 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
keukenmachine