Geitenkaastaartjes met komijn
Aan de slag
Bekleed elk holletje van de muffinvorm met een plakje hartige taartdeeg. Zet de muffinvorm tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Scheur de spinazie in kleinere stukjes. Verwarm een pan en laat de spinazie op een zacht vuur slinken. Schep de spinazie in een zeef en druk het overtollige vocht eruit.
Klop in een kom de eieren met de room los, verkruimel de geitenkaas en schep de spinazie en het komijnzaad erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel dit mengsel over de taartjes.
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de taartjes in ca. 20 min. gaar. Laat de taartjes even afkoelen, wip ze uit de vorm en serveer ze lauwwarm.
Geitenkaastaartjes met komijn
voorgerecht
null personen
420 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Bekleed elk holletje van de muffinvorm met een plakje hartige taartdeeg. Zet de muffinvorm tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Scheur de spinazie in kleinere stukjes. Verwarm een pan en laat de spinazie op een zacht vuur slinken. Schep de spinazie in een zeef en druk het overtollige vocht eruit.
Klop in een kom de eieren met de room los, verkruimel de geitenkaas en schep de spinazie en het komijnzaad erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel dit mengsel over de taartjes.
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de taartjes in ca. 20 min. gaar. Laat de taartjes even afkoelen, wip ze uit de vorm en serveer ze lauwwarm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes deeg voor hartige taart
200 g spinazie
3 eieren
100 ml geslagen room
100 g zachte geitenkaas
2 tl komijn (djinten)
Dit heb je nodig
muffinvorm met 6 holtes (5-6 cm), ingevet