Roodbaars met salie en parmaham
Aan de slag
Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast. Ze worden zo lekker stevig.
Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salieblaadjes op elk stuk vis. Wikkel elk stuk vis in een plak parmaham en zet de ham met een cocktailprikker vast. Bestrijk de ham met olijfolie.
Verhit een koekenpan en rooster de stukken vis op een middelhoog vuur aan elke kant 3 minuten. Leg de stukken vis elk op een bord. Lekker met 'Verse tomatensaus' (zie recept elders op ah.nl/recepten), spaghetti en snijbonen.
Roodbaars met salie en parmaham
hoofdgerecht
null personen
190 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast. Ze worden zo lekker stevig.
Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salieblaadjes op elk stuk vis. Wikkel elk stuk vis in een plak parmaham en zet de ham met een cocktailprikker vast. Bestrijk de ham met olijfolie.
Verhit een koekenpan en rooster de stukken vis op een middelhoog vuur aan elke kant 3 minuten. Leg de stukken vis elk op een bord. Lekker met 'Verse tomatensaus' (zie recept elders op ah.nl/recepten), spaghetti en snijbonen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 roodbaarsfilets
2 tl citroensap
8 verse salieblaadjes
4 plakken Parmaham
1 el olijfolie
Dit heb je nodig
cocktailprikkers