Kalfsrolletjes met Parmaham en salie
bewaar
bewaar

Kalfsrolletjes met Parmaham en salie

15 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Kalfsschnitzels in 12 repen van ca. 2 x 8 cm snijden. Vlees met zout en peper bestrooien. Parmaham halveren. Op elk hamplakje reep kalfsschnitzel en salieblaadje leggen. Oprollen en aan fonduevorkjes steken. Aan tafel rolletjes in 3-4 min. goudbruin en gaar bakken.

algemeenRomig sausje: Serveer bij dit vleesgerechtje een sausje van 125 ml crème fraîche, 2 el vers geraspte grana padano (kaas), eventueel een scheutje witte vermout of sherry en een snuf nootmuskaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsrolletjes met Parmaham en salie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig