Kalfsrolletjes met ham en salie
Aan de slag
Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en eventueel wat zout. Verdeel eerst de ham en dan de salie over de schnitzels. Rol het vlees op en maak het vast met een cocktailprikker die je in de lengte door het vlees rijgt.
Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de wijn toe en stoof het vlees met de deksel schuin op de pan 4 min. Neem de deksel van de pan en laat de wijn in 4 min. verdampen.
Vlees vullen
Instructievideo - 01:20 min.
Kalfsrolletjes met ham en salie
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en eventueel wat zout. Verdeel eerst de ham en dan de salie over de schnitzels. Rol het vlees op en maak het vast met een cocktailprikker die je in de lengte door het vlees rijgt.
Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de wijn toe en stoof het vlees met de deksel schuin op de pan 4 min. Neem de deksel van de pan en laat de wijn in 4 min. verdampen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 ongepaneerde kalfsschnitzels
100 g parmaham
8 verse salieblaadjes
40 g ongezouten roomboter
100 ml droge witte wijn