Tilapia met salie in parmaham
Aan de slag
Dep de tilapiafilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met peper. Snijd de vis in 16 gelijke stukken en leg op elk een salieblaadje. Snijd de plakjes parmaham in de lengte doormidden. Wikkel in elke reep ham een stukje tilapiafilet en steek de ham vast met een cocktailprikker. Bestrijk dun met olie en bewaar de vis afgedekt in de koelkast.
Leg de tilapiapakketjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 6-8 minuten bruin en net gaar; keer halverwege voorzichtig.
Vis grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:52 min.
Tilapia met salie in parmaham
hoofdgerecht
null personen
160 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de tilapiafilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met peper. Snijd de vis in 16 gelijke stukken en leg op elk een salieblaadje. Snijd de plakjes parmaham in de lengte doormidden. Wikkel in elke reep ham een stukje tilapiafilet en steek de ham vast met een cocktailprikker. Bestrijk dun met olie en bewaar de vis afgedekt in de koelkast.
Leg de tilapiapakketjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 6-8 minuten bruin en net gaar; keer halverwege voorzichtig.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g tilapiafilet
16 verse salie
8 plakjes parmaham
0 olijfolie
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
barbecue